De Gezonde Keus

Even voorstellen

Debby Alberts

 

Mijn naam is Debby Alberts (1973), ik woon in Zwolle. Na de studie HBO Personeel & Organisatie te hebben afgerond, ben ik mijn loopbaan gestart als beroepsmilitair bij de Landmacht als chauffeur gewondenverzorger. Een mooie levenservaring waar ik mezelf menig keer ben tegengekomen bij het uitvoeren van grensverleggende activiteiten en bij het behalen van sportprestaties die me niet altijd even lief waren. Toch is daar mijn liefde voor sport en beweging begonnen.

De rest van mijn werkende leven heb ik gewerkt als loopbaanprofessional, re-integratiebegeleider en jobcoach. In 2019 heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben ik  gestart met de opleiding voor leefstijlcoach aan Instituut CAM: een door de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) geaccrediteerde post HBO opleiding.

Uiteraard heb ik persoonlijk ook de nodige ervaring opgedaan met leefstijlissues (wie niet?) zoals stoppen met roken en vele pogingen om vervolgens wat kilootjes te verliezen. Ik heb van alles geprobeerd; van 'Sonja Bakkereren' , koolhydraatarm, paleo en weight watchers. Allen effectief maar ook zeer tijdelijk.

Inmiddels ben ik in gezonde balans, eet ik heerlijk en hiervoor is geen dieet nodig. Wel een gezonde(re) leefstijl!