De Gezonde Keus

Werkgevers

De kosten die voortkomen uit medewerkers die ziek zijn en uitvallen op het werk kunnen enorm oplopen. Met mijn jarenlange ervaring als re-integratieconsulent ken ik de Wet Verbetering Poortwachter goed, inclusief alle financiële consequenties die het voor de werkgever met zich mee kan brengen.

Ik ben van mening dat veel ziekteverzuim voorkomen kan worden. Heel erg graag zou ik hier een steentje aan bij willen dragen.

Ik kom met veel plezier langs voor een vrijblijvend gesprek m.b.t. de mogelijkheden hieromtrent. Er zijn individuele trajecten voor werknemers mogelijk maar ook workshops en/of trainingen in groepsverband behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (een combinatie van) voeding, slaap & ontspanning, stress verminderen en beweging.

Mindful lunch walk

Mindful lunch walk

Als Mindful run en walk instructeur, bied ik tevens aan MKB bedrijven tot maximaal 250 medewerkers, een Mindful lunch walk aan. Deze duurt 1 uur en wordt op een locatie van uw keuze gegeven.

Mindful walk is een laagdrempelige manier van bewegen, geschikt voor iedereen. Aan bod komen o.a. ademhalingstechniek en ontspanningsoefeningen. En dat alles heerlijk wandelend in de buitenlucht. Fun verzekerd!

Wilt u uw medewerkers laten ervaren hoe zij met eenvoudige oefeningen stress meer energie krijgen en zich beter kunnen focussen? De Mindful lunch walk werkt stimulerend voor de hersenen en reduceert werkstress.

Voor meer informatie en inschrijving ga naar Mindful Run.