Leefstijlcoach Debby 

Leefstijl
Coach

De Gezonde Keus
Leefstijlcoaching 

Jouw coach voor een gezonde leefstijl en mentale gezondheid

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Debby Alberts, leefstijlcoach. Ik woon in Zwolle en hou enorm van lekker eten maar ook van buiten bewegen. Dat houdt elkaar lekker in evenwicht! Dat is niet altijd zo geweest overigens.

Ik ben een ervaringsdeskundige op veel terreinen van leefstijl. Zo heb ik jarenlang gerookt en kon ik moeilijk van deze verslaving afkomen. Nadat ik deze dan toch de baas was geworden, kwamen de kilootjes erbij aan……… Vele diëten heb ik geprobeerd maar zoals je misschien zelf ook hebt ervaren, werken deze maar heel tijdelijk en eindig je vervolgens zwaarder dan dat je ervoor was.

Dat bewegen heb ik ook niet altijd zo leuk gevonden als nu. Ik heb 2 linker handen met een bal dus teamsporten zijn niks voor mij. Schoolgym vond ik vroeger echt een gruwel! In de periode na mijn studie HBO P&A heb ik een paar jaar als beroepsmilitair gewerkt. Toen kwam ik erachter dat ik de hindernisbaan, hardlopen en klimmen allemaal super leuk vind om te doen. Het is dus heel belangrijk dat je op zoek gaat naar een vorm van beweging die bij je past en waar je energie van krijgt. Krijg je dat niet van het jezelf elke week weer naar die fitness toe slepen? Blijf daar dan lekker weg en doe iets wat je wel leuk vindt!

Door het aanpassen van mijn leefstijl in kleine stapjes heb ik alweer jarenlang een gezonde balans en zit ik lekker in mijn vel. En dat gun ik jou ook! Zullen we samen aan de slag?

 

Werk
aan je
Leefstijl

De Gezonde Keus

Jouw coach voor een gezonde leefstijl
& mentale veerkracht

 

Ik geloof niet in korte termijn oplossingen zoals diëten maar juist in het vergroten van bewustwording zodat er ruimte ontstaat om andere, gezondere keuzes te maken. Mindset is de sleutel.

Het roer hoeft niet ineens radicaal om want het werken met kleine stapjes werkt beter, is makkelijker en daardoor ook leuker!

Neem contact op

Jouw coach voor een gezonde leefstijl & mentale veerkracht

Wil jij een balans waarbij jij energie ervaart en weer lekker in je vel zit zodat je volop kunt genieten van jouw allermooiste leven en jij helemaal JIJ kan zijn?!