Leefstijl trajecten

Leefstijl
traject

GLI CooL

In de Gecombineerde Leefstijl Interventie onderzoeken we welke veranderingen in je leefstijl een positief effect kunnen hebben en verbetering van je gezondheid kunnen opleveren. Het gaat hierbij niet alleen maar om voeding, maar beweging, slaap en stress & ontspanning kunnen ook een grote invloed op je gewicht en vetpercentage hebben. Het uitgangspunt is dat er haalbare doelen worden gesteld en dat je plan past bij jouw situatie. Je gaat het immers niet tijdelijk doen maar je moet het voor altijd vol kunnen houden!

Maatwerk dus; een plan dat is gebaseerd op jouw leven en situatie maar mét de steun en inspiratie die je opdoet in de groepssessies met de andere deelnemers.

Individueel leefstijltraject

Jouw coach voor een gezonde leefstijl en mentale gezondheid

Ben je niet zo’n ‘groepsdier’ of wil je direct starten, dan kunnen we individueel aan de slag. Ik maak gebruik van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Hiermee krijg je vaardigheden aangeleerd waardoor je beter leert omgaan met obstakels en daardoor kun jij je energie gebruiken voor dingen die voor jou belangrijk zijn, zoals een gezonde leefstijl!

Leefstijl
traject

Leefstijl
traject

Rookvrij & Fitter

Jouw coach voor een gezonde leefstijl en mentale gezondheid

Met dit innovatieve programma word je letterlijk in beweging gezet. Door meer te bewegen ben je beter in staat om de ontwenningsverschijnselen te overwinnen en heb je geen of veel minder last van gewichtstoename.

Je mag na een uitgebreide intake drie weken deel gaan nemen aan persoonlijke coaching of aan groepsbijeenkomsten. Daarnaast mag je wekelijks vrijblijvend mee met de Fresh Air Walks. Je kunt een jaarlang gebruik maken van nazorg.

Je Moet Niks®

Jouw coach voor een gezonde leefstijl en mentale gezondheid

Als je mentaal fitter bent, kun je beter de persoon zijn die je wilt zijn en jouw tijd en aandacht besteden aan datgene dat voor jou belangrijk is.

In deze training gaan we samen aan de slag om jouw brein te trainen en leer je beter omgaan met emoties, (negatieve) gedachten en moeilijke situaties. Je leert door 6 levensvaardigheden hoe het je wél gaat lukken om voor jezelf te kiezen, zelfs als er allerlei hindernissen zijn die het je lastig maken.

Leefstijl
traject

Leefstijl
Coach

Leefstijlcoaching &
Re-integratie

 

Jouw coach voor een gezonde leefstijl en mentale gezondheid

Leefstijlcoaching kan een mooie eerste stap zijn binnen de re-integratie.

Bijvoorbeeld als werk nog een stap te ver is en er eerst een balans gevonden dient te worden in energielevel, gezonde voeding en/of lichaamsgewicht, het herstellen van het dag- en nachtritme of het omgaan met stress. Maar ook als het werk niet (meer) passend is omdat iemand klachten ervaart en wellicht dreigt uit te gaan vallen.

Als ervaren re-integratiecoach en leefstijlcoach kan ik beide kanten combineren in een op maat gemaakt traject.

Neem contact op

Jouw coach voor een gezonde leefstijl & mentale veerkracht

Wil jij een balans waarbij jij energie ervaart en weer lekker in je vel zit zodat je volop kunt genieten van jouw allermooiste leven en jij helemaal JIJ kan zijn?!