Gecombineerde Leefstijlinterventie

CooL

 

De Gezonde Keus Leefstijlcoaching

Jouw coach voor een gezonde leefstijl en mentale veerkracht

Heb jij overgewicht en ben je er klaar voor om dit op een gezonde manier aan te gaan pakken zonder dieet?
Ben jij bereid om hier 2 jaar tijd en positieve energie in te steken? COOL!

Voorwaarden voor vergoeding door je ziektekostenverzekeraar zijn:
Je wil zelf graag een lager lichaamsgewicht en/of vetpercentage, een kleinere buikomvang en/of gezondere waarden van je bloedglucose of cholesterol;
Je bent bereid hiervoor deel te nemen aan een programma van 2 jaar dat deels 1 op 1 en deels in een groep gegeven wordt;
Je hebt een BMI tussen de 25 en 30 + verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten, slaapapneu, artrose of een vergrote buikomvang (vrouw > 88 cm en man > 102 cm)
óf je hebt een BMI van 30 of meer;
Je bent of kunt worden doorverwezen door je huisarts of medisch specialist.

*Bereken hier je BMI:

Samen onderzoeken we welke veranderingen in je leefstijl een positief effect kunnen hebben en verbetering van je gezondheid kunnen opleveren. Het gaat hierbij niet alleen maar om voeding, maar beweging, slaap en stress & ontspanning kunnen ook een grote invloed op je gewicht en vetpercentage hebben. Het uitgangspunt is dat er haalbare doelen worden gesteld en dat je plan past bij jouw situatie. Je gaat het immers niet tijdelijk doen maar je moet het voor altijd vol kunnen houden!

Maatwerk dus; een plan dat is gebaseerd op jouw leven en situatie maar mét de steun en inspiratie die je opdoet in de groepssessies met de andere deelnemers.

Wil je weten wanneer er weer een GLI CooL groep in regio Zwolle start? Zie www.gliregiozwolle.nl

Andere trajecten

Jouw coach voor een gezonde leefstijl
& mentale veerkracht

Neem contact op

Jouw coach voor een gezonde leefstijl & mentale veerkracht

Wil jij een balans waarbij jij energie ervaart en weer lekker in je vel zit zodat je volop kunt genieten van jouw allermooiste leven en jij helemaal JIJ kan zijn?!