Je Moet Niks-training

De Gezonde Keus Leefstijlcoaching

Jouw coach voor een gezonde leefstijl en mentale veerkracht

Als je mentaal fitter bent, kun je meer de persoon zijn die jij wilt zijn in dit leven en je tijd en aandacht besteden aan datgene dat voor jou belangrijk is.

In deze training gaan wij samen aan de slag met het trainen van jouw brein en leer je beter om te gaan met je emoties, (negatieve) gedachten en moeilijke situaties. Je leert door het eigen maken van 6 praktische levensvaardigheden hoe het je wél gaat lukken om voor jezelf te kiezen, zelfs als er allerlei hindernissen zijn die het je lastig maken.

Wil jij iets veranderen in jouw leven maar kun je wel wat hulp hierbij gebruiken? Dan is de Je Moet Niks-leefstijlcursus echt iets voor jou!

De vaardigheden die je gaat leren, zijn toepasbaar op alle levensgebieden.

 

De Je Moet Niks® training is een CRKBO-erkende beroepsopleiding waardoor deze is vrijgesteld van BTW. Heb jij een opleidingsbudget via je werkgever? Vanuit eigen ervaring durf ik te beweren dat deze training het meest waardevolle cadeau is dat jij jezelf kunt geven.
Deze cursus is in 3 maanden volledig af te ronden en is ontwikkeld door Dr. Heidi Stiegelis, psycholoog en wetenschapper.

Kijk voor meer informatie op www.jemoetniks.nl

Wil je je meteen aanmelden, klik dan hier: aanmelden

Andere trajecten

Jouw coach voor een gezonde leefstijl
& mentale veerkracht

Neem contact op

Jouw coach voor een gezonde leefstijl & mentale veerkracht

Wil jij een balans waarbij jij energie ervaart en weer lekker in je vel zit zodat je volop kunt genieten van jouw allermooiste leven en jij helemaal JIJ kan zijn?!