Leefstijlcoaching &

re-integratie

De Gezonde Keus Leefstijlcoaching

Jouw coach voor een gezonde leefstijl en mentale veerkracht

Leefstijlcoaching kan een mooie eerste stap zijn binnen de re-integratie.
Bijvoorbeeld als werk nog een stap te ver is en er eerst een balans gevonden dient te worden in energielevel, gezonde voeding en/of lichaamsgewicht, het herstellen van het dag- en nachtritme of het omgaan met stress. Maar ook als het werk niet (meer) passend is omdat iemand klachten ervaart en wellicht dreigt uit te gaan vallen.

Als leefstijlcoach met jarenlange ervaring als re-integratiecoach, kan ik beide kanten combineren in een op maat gemaakt traject.

Leefstijlcoaching richt zich op voeding, beweging en gezond gedrag.
Eerst wordt in kaart gebracht hoe de ‘BRAVOS’ ervoor staan (Beweging, Roken, Alcohol, Voeding, Ontspanning en Slaap) en hoe iemand zijn eigen gezondheid ervaart.
Samen gaan we onderzoeken op welke onderdelen d.m.v. kleine haalbare doelen, verbeteringen kunnen worden aangebracht. Hieruit wordt een persoonlijk actieplan gemaakt.

Leefstijlcoaching draagt bij aan het versterken van fysieke fitheid, het vergroten van zelfstandigheid, zelfvertrouwen en psychische weerbaarheid. Het is daarom uitstekend toepasbaar in trajecten gericht op participatie, bevorderen van maatschappelijke deelname of werkfit worden.

De Gezonde Keus is een door UWV erkend onderaannemer van www.CAVOI.nl

Interesse in de combinatie van re-integratie en leefstijlcoaching? Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere trajecten

Jouw coach voor een gezonde leefstijl
& mentale veerkracht

Neem contact op

Jouw coach voor een gezonde leefstijl & mentale veerkracht

Wil jij een balans waarbij jij energie ervaart en weer lekker in je vel zit zodat je volop kunt genieten van jouw allermooiste leven en jij helemaal JIJ kan zijn?!